Bristot Tiziano zrnková káva 1 kg

Neohodnoceno
 
NAŠLI JSTE LEPŠÍ CENU U KONKURENCE? KONTAKTUJTE NÁS. Efekt lupa
 

Tato originální zrnková káva Bristot Tiziano vyniká převážně vyváženou ořechovou chutí. Je tvořená těmito směsi 85 % arabicy 15 % robusty. Výběr nejlepších kávových zrn ze Střední Ameriky. Vhodná k přípravě espressa, cappuccina a Latte Macchiata. Balení po 1000 g.

Dostupnost Skladem
529 Kč    
Kód produktu 1178
Značka Bristot
Kategorie Kávovary
Záruka 2 roky
 

Káva Tiziano je vrcholná směs firmy Bristot.  Bristot je jednou z nejstarších kávových značek v Evropě. Rodina Bristotů začala s pražením kávy již v roce 1919 v Belluno v Itálii. V té době byla ještě káva Bristot rozvážena členy rodiny na kolech po sousedních vesnicích. Jedno italské přísloví jasně vystihuje tuto značku: Je jednodušší změnit víru, než značku kávy, kterou pijete.

Od svého založení, v malebném podhorském městečku Belluno, uznává společnost stále stejnou myšlenku, a to záruku kvality a výjimečnosti. V roce 1919 začal Domenico Bristot právě tady pracovat na projektu vlastní pražírny. Jeho hlavním cílem bylo vytvořit prvotřídní a jedinečnou směs kávy vysoké kvality k výrobě dokonalého italského espressa. Důležitými kritérii byly výběr kvalitních kávových zrn přímo od výrobců, vhodné mísení a používání stále novějších technologií.

Dnes, více jak 90 let od svého založení, se firma snaží zajistit stejné principy výroby kávy jako její zakladatel. V tomto roce slaví již 95 let od svého vzniku. Káva Bristot vyráběná v Belunu v Itálii byla mezi prvními exportovanými zančkami na evropský trh. A od té doby si získala uznání po celém světě. Bristot Tiziano je pražená pouze z nejlepší kávy Arabica ze Střední Ameriky.

Podíl patnácti procent z kávových zrn Robusta 15% dává této směsi nádherně lehkou cremu s lehce ořechovou sladkou příchutí. Na druhé straně 85% kávy Arabica zaručuje její vyváženou chuť. Skvěle se hodí pro přípravu espressa, cappuccina, nebo i lehke snídanové kávy. Jemné a pomalé pražení kávy Bristot Tiziano vytváří nízký podíl kyselosti zabraňující podráždění žaludku.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: